DJ’s

Buiten onze Non-Stop muziekprogramma, hebben we natuurlijk ook échte radioDJ’s die je zullen voorzien van een mooie show. Op deze pagina vind je alle DJ’s die bij ons aangesloten zijn.

About service

Ad Smits

Over Ad

Mijn naam is Ad Smits, mijn sporen in de radio wereld heb ik jaren terug al begonnen bij Piet Rokven, waarna ik terecht kwam bij eerste echte Radio Tilburg waar ik op Zondag mijn middag vullend programma deed , daarna volgde Radio Elisabeth de Ziekenhuis Omroep om daarna de overstap te maken naar Radio Tilburg de eerste Lokale omroep van stad daarna volgde De LOG in Goirle en na vele jaren daar even de omroep van Hilvarenbeek en Geertruidenberg om na lange stilte en na contact met Benno terug te komen bij Radio Tilderblizz mijn speciale interesse is Duits en Nederlands in de nabije toekomst wellicht ook weer met live gasten en gesprekken in de studio

Benno van Vugt

De Tilburgse artiest Benno van Vugt is een fenomeen aan het worden in Nederland en België als het gaat om zijn feestnummers! De populaire feestzanger was eerder al te horen en te zien bij o.a; Editie NL, RTL Boulevard, Utopia, Paaspop, Omroep Max, Radio 538, Veronica, Omroep Brabant en Man bijt hond. Op Dumpert is hij zelfs al meer dan 1.000.000 x bekeken en ook zijn YouTube videos zijn razend populair. Benno staat voor gezelligheid - gekheid - en originaliteit! Met veelal eigen nummers zet hij overal de tent helemaal op zijn kop!

Over Benno

Jeroen Hazenberg

Met plaatjes draaien en radio luisteren ben ik opgegroeid. Van mijn opa kreeg ik mijn eerste radio en ‘pickup’. Het was wel hoofdzakelijk Nederlandstalig wat onder de naald lag en dat is hedendaags nog steeds terug te vinden in mijn playlists. Via de vader van een schoolvriend kwam ik pas echt in aanraking met muziek en het luisteren naar de radio. Altijd maar luisteren naar de top 40 was geweldig. Maar ook op zondag alle regionale piraten zenders afluisteren en klaar zitten met een cassettebandje om de nieuwste liedjes op te nemen was altijd weer een uitdaging.Jaren later kwam dit zeker van pas, want ook ik ging sinds de eind jaren 80 met een professionele drive in show op pad, wat ik overigens nog steeds doe. Als mede oprichter en presentator bij omroep Oisterwijk, ging de radio wereld helemaal voor mij open met een eigen dagelijkse ochtendshow. Helaas kon de organisatie financieel niet blijven bestaan en moest na 2 jaar stoppen. Mijn studio is er nog steeds en hier ben ik dan ook regelmatig te vinden. Ik vind het leuk om hier mijn plaatjes te mogen gaan draaien. Het radioprogramma staat bij mij centraal en houd daarom ook niet van chatten.

Over Jeroen

John Huijbregts

Hallo allemaal, mijn naam is John, en ik draai al een aantal jaren radio met het programma 'De Muziekfabriek'. Ik heb een passie voor muziek en geluid, dit zijn een van mijn grootste hobby's die ik samen met mijn vrouw en zoon deel. Ik houd van Nederlandse muziek en weet er een feestje van te maken. Ik doe alles met veel liefde en plezier. Ik hoor jullie graag bij mijn programma op radiozender TilderBlitzz

Over John